Hozzávalók:
- 80-90 dkg paradicsomos hal
 - 2-3 dl sűrített paradicsom
 - 2-3 dl ketchup
 - 20-30 dkg paradicsom
 - 1 fej jégsaláta
 - 1-2 kisebb zöldpaprika
 - 1-2 újhagyma
 - olaj, só
 
Elkészítés:
- Melegítsünk kevés olajat egy serpenyőben, az apróra vágott fehér hagymát pár perc alatt pároljuk meg. Keverjük hozzá a sűrített paradicsomot, és a ketchupot, sózzuk, és főzzük pár percet. Adjuk, hozzá halat forgassuk össze és kapcsoljuk le az energiát.
 - Vágjuk csíkokra a jégsalátát, a paradicsomot és a paprikát. Keverjük össze, és halmozzuk a paradicsomos halat a tetejére. Tálaláskor szórjuk meg újhagymával.
 
Jó étvágyat hozzá: Max
- 
                
                     - Kép: Somogyi Zolátn Max
 
Már megszokhattuk, hogy Max imád a brokkolival dolgozni. Ez most egy igazán hangulatos recept, és még annak is ízleni fog, aki nem annyira kedveli ezt a zöldséget. Nosza, töltsünk egy pohár sört vagy rozét, és indulhat a munka!