Facebook hozzászólás
2 053

AKI A LÁNYÁT SZERETI

Almás-ananászos csirkesaláta Maxtól

Készíthető bármilyen maradék szárnyas sültből, vagy akár egy kis grillcsirke maradékból is. Hozzá egy jó majonézes öntet, a ropogós alma, és kész a laktató saláta. Dúsíthatjuk a kedvenc félkemény sajtunkkal, pár kanál ricottával vagy egy kis körtével. Max szerint bárhogy variálható, egy biztos a lányának ez a kedvenc salátája.

Ananászos csirkesaláta, Kép: Somogyi Zoltán Max
Kép: Somogyi Zoltán Max

Hozzávalók:

Elkészítés:

Az ananászt lecsepegtetjük, és ha túl nagy darabok, akkor vágjuk kisebbekre, ez a méret legyen a meghatározó, a többi alapanyagot is ekkorára vágjuk majd. A majonézt keverjük ki a mustárral, ízesítjük, sózzuk, és a joghurttal lazítjuk. Az almákat hámozzuk meg, és kockázzuk egyből az öntetbe, így nem lesz barna. Keverjük át, adjuk hozzá az ananászt, majd a csirkehúst. A főtt tojásokat nagy darabokra vágjuk, mindenképpen a legvégén adjuk hozzá, így törik össze a legkevésbé. Tegyük félre pihenni egy órácskát, és utána tálaljuk.

Lehet önálló ételként is kínálnii, de egy kis grillezett vagy sült zöldség pompás kísérője lehet.

Jó étvágyat kíván hozzá: Max

Sonkás-burgonyás serpenyős Max konyhájából

Sonkás-burgonyás serpenyős, Kép: Somogyi Zoltán Max
Kép: Somogyi Zoltán Max

Szeretem az egy edényes, serpenyős ételeket. Semmi túlzás, elkészült, és abban az edényben mehet is az asztalra: van benne tartalom, energia, és egy baráti összejövetel része lehet. Max szerint 30-35 perc alatt el is készül! 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

A mechanikus férfi karórák titkai

A mechanikus órák világa varázslatos és izgalmas, különösen azok számára, akik értékelik a hagyományokat és a…

Női balerina cipők őszre – hogyan viseld őket, hogy mindig gyönyörű legyél?

Az őszi hónapok beköszöntével sokan a melegebb, zártabb lábbelik felé fordulnak, de a női balerina cipők továbbra…
1 / 631

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!