Facebook hozzászólás
124

A felújított érdi Pataki cukrászda

Kezdetben, az 1970-es években volt a Pataki cukrászda, ahol hétvégeken hosszú sorok kígyóztak fagylaltért.

Sem eleget, sem sokat nem tudtak gyártani az édességekből, ezért megnagyobbították a cukrászda üzemi és kiszolgáló helyiségeit. Ám ezt is kinőtték, és egy évvel ezelőtt ismét a korszerűsítés mellett döntött a családi vállalkozásban üzemeltett, mostanra már országosan ismert Pataki cukrászda. Ennek eredményét láthatják azok, akik betérnek a tágas, olasz design szerint kialakított üzletbe. Jól tagolták a belső teret, amelyben fagylaltot, süteményt, kávét lehet fogyasztani, és a kínálat most bővült a koktélok – alkoholos és alkoholmentes könnyű italok – gazdag választékával. Megújult az étlap is, és hogy a gasztronómiai élmény még teljesebb legyen, utcabálokat, latin zenei esteket rendeznek. Mindez – szerencsére – nem megy a megszokott, megkedvelt minőség rovására. Változatlanul nagyon finom, fantáziadús minden készítményük, és hogy a vendégeknek nemcsak finom süteményekkel és dekoratív italokkal kedveskednek, azt is jelzi, hogy bár hivatalosan este 9-ig van nyitva a cukrászda, még soha nem küldték el azt, aki náluk jól érezte magát.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

A mechanikus férfi karórák titkai

A mechanikus órák világa varázslatos és izgalmas, különösen azok számára, akik értékelik a hagyományokat és a…

Női balerina cipők őszre – hogyan viseld őket, hogy mindig gyönyörű legyél?

Az őszi hónapok beköszöntével sokan a melegebb, zártabb lábbelik felé fordulnak, de a női balerina cipők továbbra…
1 / 631

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!