Facebook hozzászólás
116

Megjelent a Konyha&Fürdő tavaszi száma!

„Szépen és takarékosan!”Csak azért, mert mostanában kénytelenek vagyunk valamivel szorosabbra húzni a nadrágszíjat, még nem kell lemondani a lakás szépítgetéséről! A takarékosság – legyen szó pénzről, helyről, energiáról – nem kell, hogy lemondás legyen!

A Konyha&Fürdő sok-sok képpel számos ötletet ad ahhoz, miként lehet megújítani és személyessé tenni – akár apróságokkal is – a konyhát vagy a fürdőt, s hogy hogyan lehet jól kihasználni minden rendelkezésünkre álló helyet. Bemutatunk két kis fürdőszobát és egy nagyobb konyhát, sok leleménnyel és egyéni megoldásokkal. Körbejártuk, miként csökkenthető a fűtésszámla, s megnéztük, hogyan tehető energiatakarékossá a konyha a készülékek okos használatával és sok apró trükkel, amivel szintén sokat spórolhatunk.

A kalóriákkal is takarékosan bántunk: a Házi Séf mellékletben 13 könnyű zöldség- és halrecept – például parajjal rakott burgonya kecskesajttal vagy tonhal kék lagúna módra – található, természetesen fotóval együtt. A wellnessétrendet kedvelők pedig megismerhetik az újra felfedezett gránátalma, csicsóka és medvehagyma, valamint a sokoldalú olíva egészségre gyakorolt kedvező hatásait. Végül – a spórolásról kicsit megfeledkezve – összegyűjtöttük az otthoni wellnesshez sokak által vágyott házi medence építéséhez szükséges tudnivalókat. Mindezek mellett még sok hír és képes újdonság várja a Konyha&Fürdő olvasóit.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!