Spenótos lasagne sajtmártással
A nagy ünnepi trakta után jól eshet egy kis változatosság – ezért ajánlunk húsmentes fogást. A lasagne ugyanakkor még a megrögzött húsevőknek sem fog „nyúlkajának” tűnni. Egyszerű és nagyon-nagyon finom!
Hozzávalók
Elkészítése A felhevített margarinon megpirítjuk a 2-féle hagymát, majd a spenótot rárakjuk, megsózzuk, és együtt megpároljuk. A mártáshoz a krémsajtot a tejföllel gyenge tűzön, állandó keverés mellett felolvasztjuk, sóval, borssal és szerecsendióval fűszerezzük. Jól kizsírozott formába felváltva tesszük a sajtmártást, tésztát és spenótot, a rétegezést a sajtmártással fejezzük be. A tetejére rászórjuk a reszelt sajtot. Előmelegített sütőben kb. 45 percig sütjük. |
Hozzászólás zárolva.