- 80 dkg borjúlapocka v. comb
- 1 fej vöröshagyma
- 2 db paprika
- 1 db paradicsom
- 50 dkg cukkini
- 1-2 ger. fokhagyma
- 1 ek. dijoni mustár
- 1 p. tejföl (175g)
- 1 db babérlevél
- 2 ek. liszt
- tárkony
- őrölt kömény
- fűszerpaprika
- bors, só
- 25 dkg kagyló tészta (nálam)
Elkészítés:
A borjúhús felkockázzuk. A vöröshagymát felaprítjuk, és egy kevéske zsiradékon üvegesre sütjük, majd hozzáadjuk a húst, aztán amikor kifehéredik, sóval, borssal, köménnyel, babérlevéllel ízesítjük, meghintjük fűszerpaprikával, elkeverjük és vízzel felöntve pörkölt módján főzzük.
Ha ez tetszik, folytassuk így, csak egyszerűen! És hogy a legegyszerűbb? Nézzük meg, mi van itthon! Így ajánlja őrülten jó finomságát barátunk, Steffel Csaba! Van otthon zöldbabod? Na akkor kattanj rá!
Jó fajta kifőtt tésztával körítjük, vagy amivel szeretjük…
Ehhez kíván jó étvágyat: az őrülten jó ételek szakértője: Steffel Csaba!