Facebook hozzászólás
1 436

ŐSZI FINOMSÁG

Sertéskaraj sokmagvas bundában gombás rizzsel, jégsalátával

Gyors ebédet szerettem volna, a karaj meg frissen érkezett gyönyörű áru volt. Rántott meg már régen volt, de hogy ne csak simán bundában legyen, feldobtam magvakkal a panírt – ajánlja receptjét Pammer Lívia.

Sertéskaraj sokmagvas budában, Kép: simonegazstrosagai
Kép: simonegazstrosagai

Hozzávalók:

Elkészítés: 

A karaj szeleteket klopfoljuk, majd sózzuk . A panírmorzsába beleforgatjuk a magvakat majd hagyományos módon ( liszt-tojás-panírmorzsa) elvégezzük a panírozást. Közepesen forró zsiradékban aranybarnára sütjük. A rizst kifőzzük, és az előtte szeletekre vágott megpárolt gombához adjuk, sózzuk és alaposan elkeverjük. A salátát kockázzuk, majd az elkészített salátalébe helyezzük. Elrontani nem lehet, és gyorsan kész a finom ebéd.

Gluténmentes variációban a búzaliszt helyett rizslisztet, a panírmorzsa helyett gluténmentes panírmorzsát használunk.

Jó étvágyat kíván hozzá Pammer Lívia!

Óvári sertéskarajom

Karajszeletek, Kép: pixabay
Kép: pixabay

A legsokoldalúbb húsfajtánk a sertéskaraj, mert bármit készíthetünk belőle – feltekerve, sütve, rántva…, ahogy a család szereti. Ez egy picikét bonyolultabb recept, viszont rendkívül laktató, éppen egy szép téli naphoz illik. Cinkotai barátnőmnek van egy nyári konyhája, abban eredeti sparheltja. Ezt a fogást, ő ilyenkor kint süti! Valami isteni!    



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Minden, amit tudni érdemes a szemfenékvizsgálatról

A tévhitekkel ellentétben a szemészeti vizsgálat nem egyenlő az optikákban végzett éles látás vizsgálattal.…

Esküvői ajándék – Hogyan válasszuk ki a megfelelő nászajándékot?

Az esküvői ajándék kiválasztása komoly feladat lehet. Szeretné az ifjú párt valamivel megajándékozni, ami örömet…
1 / 3 461

GASZTRO

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!