A rovat cikkei
GASZTRO
A SPAR legfrissebb kutatási eredményei megmutatták: megéri…
A tudatos vásárlók fontos szempontnak tartják, hogy a polcokon lévő termékek és csomagolásuk, a logisztikai és az…
A gázgrillek legjobb tulajdonságai
A nyári szezon közeledtével sokakban merül fel a gondolat, hogy érdemes lenne beszerezni egy új grillsütőt. De a…
Exkluzív elegancia és metropolita életérzés: Ezeket a…
Ha feltesszük magunknak azt a kérdést, hogy miért érdemes élni, a válaszok között biztosan megtaláljuk a…
Miért hatékonyak a vízszűrők?
A vízszűrők esetében fontos szempont, hogy milyen káros anyagot szeretnénk megszűrni a kancsóval, vagy…
150.000 tonna élelmiszert dobunk ki a hazai vendéglátásban…
Magyországon 1,8 millió tonna ételt dobunk ki évente, ez a mennyiség kamionra pakolva azt jelentené, hogy…
Ha unod az eszpresszót, ezeket a kávékat mindenképp…
A kávézásnak itthon is nagy hagyománya van, azonban a legtöbben csak az „erős feketét” ismerik, esetleg egy kis…
Különleges tojás tények következnek a húsvét sztárjáról
Mennyi kalóriát tartalmaz egy tojás? Mit jelölnek a tojásméretek? Meddig tartható el? Íme a válaszok!
Sárga, édes és boszorkányos – ilyen a svéd húsvét +…
Glad Pask! – hangzik svédül a húsvéti jókívánság, amelyet a skandináv országban igencsak komolyan is vesznek. Mivel…
Ha unod az eszpresszót, ezeket a kávékat mindenképp…
A kávézásnak itthon is nagy hagyománya van, azonban a legtöbben csak az „erős feketét” ismerik, esetleg egy kis…
Milyen tényezők emelik egy rendezvény hangulatát?
A céges rendezvények világában rengeteg dolog van, amire oda kell figyelni, ha azt szeretnénk, hogy a résztvevők…
Húsvéti készülődés kevesebb cipekedéssel
A Húsvéthoz számtalan hagyomány és népszokás kapcsolódik. Ilyenkor biztosan majdnem minden magyar háztartásban…
A tiszta víz szabadsága
A környezettudatos életmód jelentőségével lépten-nyomon találkozhatunk, így az, hogy felelősséggel gazdálkodjunk az…
Ezek a legjobb tavaszi reggelik!
A tavaszban talán azt szeretjük a legjobban, hogy a hosszú, borongós tél után minden újjáéled. A zöldülő tájnál és…
Gyömbéres sárgarépa-krémleves, ha már eleged van a nehéz…
Sokéves tapasztalattal rendelkező executive séf mutatja meg, hogyan lehet kevésbé megterhelő ételekkel is jóllakni…
Szakértők: Egy kevesebb a főzésre fordított idő
Alig változik a főzéssel töltött idő, a nők a szocializmus óta napi közel másfél órát dolgoznak a konyhában
Ezek a legjobb tavaszi reggelik!
A tavaszban talán azt szeretjük a legjobban, hogy a hosszú, borongós tél után minden újjáéled. A zöldülő tájnál és…
Várd a tavaszt ezzel a mennyei epres panna cotta…
Kezeket fel! Ki várja már az igazi tavaszt?
Még nincs programod a hétvégére? Gasztronómiai sörünnepet…
100 féle csapolt sör, korlátlan kóstolással a belváros szívében. Ez a program minden sörrajongó álma!
A házasítás időszaka a február a borászatokban
A Veszprémi Érseki Pincészetnél már készülnek az új alapborok és a fajtaborok is
Itt a Palacsinta világnapja: így csinálj isteni…
Lekváros, túrós, kakaós vagy mogyorókrémes – a palacsinta az egyik legnépszerűbb desszert és mindenki szereti, de…